Hitra in zanesljiva dostava!

Z namenom zagotavljanja brezhibne dostave: “V dogovorjenem roku in kvaliteti na dogovorjenem kraju”, v SICO d.o.o. poskrbimo za dostavo na vseh potrebnih nivojih.

Embaliranje izdelkov

Imate slabe izkušnje s transportom, saj ste dobili izdelke, ki so bili poškodovani ali pa celo uničeni? Pri nas se vam to ne bo zgodilo! 

Pri Sico d.o.o. imamo malo serijskih izdelkov, večinoma imamo vedno nove izdelke, novih oblik in dimenzij. V ta namen imamo veliko embalažnih elementov, ki zagotavljajo za vsak izdelek primerno embalažo, ki izdelku zagotavljajo optimalno zaščito od začetka do konca (pakiranje, transport, prevzem).

Tako poskrbimo, da se izdelki med samim prevozom ne poškodujejo, ali pa celo uničijo. S tem prihranimo ogromno časa in nepotrebnih skrbi.

Odprema in pakiranje

Za brezhibno odpremo do kupca poskrbimo preko standardnih ponudnikov (pošta, hita pošta…) ali pa s pomočjo lastnega prevoza, ki zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji in tujini.

Lastna odprema

Odprema v sklopu prostorov podjetja in lasten vozni park nam omogočata, da svojim kupcem zagotavljamo hitro in neodvisno dostavo.

Izjemna lokacija

Sico d.o.o. se nahaja na lokaciji, ki jo zaznamuje dostopnost in dosegljivost, saj smo le dobrih 500 m oddaljeni od glavnih avtocestnih povezav.

Kontakt za prevoz:

Babič Boštjan s.p.
Matke 32 b, 3312 Prebold
 babic.bostjan@siol.net 
 041 676 763 
 03 705 3263

Možnost prevozov:

  • kombinirano vozilo (14 m3 – 1500 kg – 4x  euro paleta)
  • tovorno vozilo (38 m3 – 3700 kg – 14x euro paleta)
  • priklopno vozilo (20 m3 – 2200 kg – 8x euro paleta)

Če želite, da tudi vam pomagamo pri rešitvi problemov in izdelavi kakovostnih izdelkov, stopite v stik z nami.