Rešujemo specifične zahteve glede obdelave polproizvodov!

Težko najdete partnerja za vaše specifične zahteve glede obdelave polproizvoda (da je izdelek razrezan in upognjen, da so narejene izvrtine, da je izdelek na koncu ustrezno zaščiten – pocinkanje ali barvanje…)?

Potrebujete svetovanje pri samem razvoju izdelkov in pri iskanju optimalnih rešitev za izdelavo?

Cenite partnerja, ki svojim kupcem zagotavlja največjo možno kakovost?

Sico svojim strankam omogoča vse to… in še več! 

Ali je možno izdelati kos s pravilnimi merami že v prvem poskusu?

Vsi naši stroji za upogibanje so CNC krmiljeni (imajo kontrolirane osi, vse je stalno pod nadzorom) in nam omogočajo izdelati dober kos že v prvem poizkusu. Tako je poskrbljeno, da je kos ki pride iz upogiba narejen v pravih dimenzijah, končne mere pa so v tolerancah. Že v prvem poskusu!

Z naprednimi rešitvami rešujemo specifične zahteve svojih kupcev 

Upogibanje materiala je prvi korak po razrezu. Glede na to, da smo pri laserskem razrezu zelo fleksibilni in univerzalni, smo isto želeli našim strankam zagotoviti tudi pri upogibanju materiala, zato smo investirali v nakup proizvodnih sredstev, ki nam to omogočajo.

Prednosti strojev, ki ju uporabljamo pri upogibanju materiala:

  • CNC upogibanje 85 ton/3000 mm
  • CNC upogibanje 230 ton/3000 mm
  • CNC upogibanje 230 ton/4000 mm
  • stroji imajo sistem za merjenje kotov, ki zagotavlja točen upogib že s prvim kosom, saj meri odpornost materiala
  • upogibni stroji služijo za usluge krivljenja pločevine in zagotavljajo izredno točnost krivin

Zakaj sodelovati z nami?

1. Svetovanje 

V podjetju Sico d.o.o. imamo dolgoletne izkušnje in visok nivo znanj, da lahko našim kupcem zagotovimo vrhunsko svetovanje pri samem razvoju izdelka, kot tudi iskanju najboljših načinov za izdelavo. Tako svojim kupcem pomagamo pri zagotavljanju najboljših rešitev ob najnižjih stroških.

2. Reševanje specialnih zahtev upogibov 

Nenehno izobraževanje, udeležbe na sejmih, dolgoletne izkušnje kot tudi investicije v sodobno opremo nam omogočajo, da lahko našim kupcem nudimo tudi najbolj specifične zahteve na področju upogibov.

Imate specialne zahteve upogibov? Sico d.o.o. ima rešitve! 

3. Kakovost 

Vrhunska strojna oprema, ki jo uporabljamo, nam omogoča storitve upogiba brezhibne kvalitete, kjer so končne mere pravilne že v prvem poskusu.

Sico d.o.o. – kakovost na najvišjem nivoju! 

4. Celovite rešitve na enem mestu 

S pomočjo svojih preizkušenih kooperantov zagotavljamo svojim kupcem celovite rešitve na enem mestu. Tako v celoti poskrbimo, da je izdelek razrezan in upognjen, da so narejene izvrtine in da je izdelek na koncu ustrezno zaščiten – pocinkanje ali barvanje.

Kar ne zmoremo sami, zmoremo s pomočjo naših preizkušenih kooperantov, katere nadziramo v skladu z vzpostavljenim standardom ISO 9001:2015.

Če želite, da tudi vam pomagamo pri rešitvi problemov in izdelavi kakovostnih izdelkov, stopite v stik z nami.