Certifikat

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Številka #1

V Sloveniji

Vodilno podjetje

za laserski razrez

Zakaj Sico

Fleksibilnost

Sico d.o.o. je na trgu znan kot izjemno fleksibilen partner, ki zna prisluhniti problemom svojih kupcev in jim poiskati najboljšo rešitev. Naša najsodobnejša oprema, kot tudi visok nivo znanj in izkušenj, nam omogočajo rezanje različnih kvalitet materialov, oblik, in dimenzij. Tako svojim strankam vedno poiščemo rešitev, ne glede na njihov problem.

Sodelujte s fleksibilnim partnerjem za laserski razrez – Sico d.o.o.! 

Kratki dobavni roki

Sico d.o.o. svojim kupcem omogoča skrajšanje dobav iz nekaj tednov oz. mesecev na samo nekaj dni, s čimer vam pomagamo do uspešnejšega osvajanja novih proizvodov in plasiranja izdelkov na trg, kot tudi pri hitrih spremembah izdelkov.

Sico d.o.o. bo poskrbel za skrajšanje vaših standardnih dobavnih rokov tudi z brezhibno dostavo (ob želenem času na želenem mestu). 

Zaloge

V podjetju Sico d.o.o. imamo cca. 500 ton standardnega materiala različnih kvalitet in dimenzij vedno na zalogi. S tem pokrivamo več kot 95% potreb naših kupcev. Dobri odnosi z dobavitelji nam omogočajo zelo hitro dobavo materiala, ki ni na zalogi, saj je za dostavo poskrbljeno že v 24 – 48 urah. Tako lahko svojim strankam omogočimo, da sodelujejo z odzivnim partnerjem, ki omogoča hitro izpolnjevanje njihovih pričakovanj in zahtev.

Z vrhunskim nadzorom do brezhibne kakovosti

Naš celoten sistem je z namenom zagotavljanja brezhibne kakovosti od začetka do konca (od izdelave ponudbe do izdajnice) v celoti podprt s programsko opremo SAP za natančno spremljanje izdelka. Tako v vsakem trenutku vemo, kaj se z izdelkom dogaja oziroma v kateri fazi je, in to informacijo podajamo tudi našim strankam. S tem imamo nadzor nad celotnim procesom izdelave, s čimer se izognemo morebitnim napakam, ki bi lahko vplivale na kakovost končnega izdelka.

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

V podjetju Sico d.o.o. imamo optimizirane nabavne vire, usposobljene ljudi in optimiziran čas izdelave, tako lahko svojim kupcem zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

V kakšni obliki mora biti oddana dokumentacija?

Naše podjetje je storitveno naravnano. Na področju preoblikovanja pločevine izdelamo vse po naročilu kupca. V ta namen imamo močno ekipo strokovnjakov z ogromno izkušnjami in znanjem. Za izdelavo visoko kakovostnega izdelka pa je potrebna ustrezna dokumentacija.

 Mnenja strank o sodelovanju z nami

”Vrhunska kvaliteta. Pošten in korekten odnos. Ustrežljivost in pripravljenost hitre izdelave kosov, kadar je to potrebno.”

”Izredno odzivni, prilagodljivi in prijazni.”

”Strokovnost osebja, zaloga materiala.”

”Odlična komunikacija, zavzetost in iskanje rešitev s strani komercialistov.”

”Odzivnost in skrb, da so naročeni kosi dostavljeni pravočasno. Pripravljenost na posvetovanje pri izdelavi zahtevnejših kosov in podajanje učinkovitih rešitev.”

”Korektnost in profesionalnost.”

”Vrhunsko usposobljeni programerji.”

”Prilagodljivost in vedno zadostna zaloga materiala.”

Če želite, da tudi vam pomagamo pri rešitvi problemov in izdelavi kakovostnih izdelkov, stopite v stik z nami.

Top

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi