Certifikat

ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Številka #1

V Sloveniji

Vodilno podjetje

za laserski razrez

Kakovost

Predani kakovosti!

Visok nivo kakovosti pri SICO d.o.o. dokazujemo s certifikatom ISO 9001, ki smo ga pridobili že leta 2003. Leta 2018 smo sistem nadgradili s certifikatom ISO 9001:2015. V ta namen nenehno sledimo najnovejšim tehnologijam in smo zato opremljeni z najsodobnejšo tehniko za preoblikovanje pločevine. Ta tehnika nam zagotavlja najvišjo raven kvalitete in visoko produktivnost.

Tako lahko izdelke izdelamo hitreje in ceneje kot naši naročniki oziroma konkurenca. S tem našim strankam pomagamo prihraniti pri denarju in času.

Kakovost dokazana z ISO certifikati

Podjetje je leta 2018 pridobilo nov certifikat ISO 9001:2015.

Za odgovorno ravnanje z okoljem

Podjetje je leta 2020 pridobilo nov certifikat ISO 14001:2015 za odgovorno ravnanje z okoljem.

Kodeks ravnanja

V podjetju SICO d.o.o. smo ponosni na našo predanost etičnemu poslovanju in odgovornemu ravnanju. Ta Kodeks ravnanja je namenjen vsem našim zaposlenim, vodstvu, dobaviteljem in partnerjem, da se zagotovi, da naše poslovanje temelji na najvišjih etičnih standardih. S tem se zavezujemo k varovanju ugleda podjetja, spoštovanju zakonodaje ter doseganju trajnostnega in uspešnega poslovanja.

Če želite, da tudi vam pomagamo pri rešitvi problemov in izdelavi kakovostnih izdelkov, stopite v stik z nami.

Top

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi